Nyt on sitten meidän junkkari päässyt esittäytymään Junkkarissa:)

Mahtava ja todella opettavainen kokemus niin koiralle kuin isännälle ja emännällekin! Suuret kiitokset taas Eijalle ja Pekalle majoituksen järjestämisestä Tiitun liiteriin meidän koko älliäispoppoolle (7 pentua omistajineen paikalla) ja muutoinkin kaiken organiseeraamisesta! Lisäksi Andyn isän Odinin omistajat olivat tulivat Ruotsista asti katsomaan, miten pentue Junkkarissa oikein pärjää. Ja hienostihan se meni! Seitsämästä koirasta neljä palkittiin lauantain koeosuudessa: Leimu NUO1 (Upeaa Juha ja Suvi!!:), Penni sekä Laku NUO2 ja Luka NUO3. Onnittelut vielä kaikille koirakoille ja ohjaajille tätäkin kautta!:)

Andy ei palkinnoille asti vielä yltänyt, mutta omistajien mieltä lämmittää perjantai illan viimeisissä peltotreeneissä otettu ensimmäinen tiukka seisonta, jolle niin ikään ensimmäistä kertaa Timo pääsi ottamaan oikein avanssin. Räjähtävästihän se Andy lähtikin liikkeelle...tosin matka jatkui linnun perässä noin 300 metriä! No kaksi kolmesta on nyt hanskassa;) Junkkarista ostettua saksanseisoja koulutus -opasta lainaten (on muuten toimiva peli, vaikka vuodelta 1968;):

"...käy usein niin, että kun nuori, kiihkeä ja innokas koirasi ensi kertaa tapaa linnut, se unohtaa tyystin Sinut ja opetuksesi ja kuurona kaikelle "hyökkää", niin kuin ammattikielessä sanotaan. Voipa se vielä haukkuen lähteä painelemaan löytämänsä peräänkin. Tätä Sinun ei tule säikähtää. Se on näet kaikki vain hyvästä - tämäntapaisista koirista ne sittekin loppujen lopuksi kaikkein parhaat koirat tulevat."

Eli nyt vaan treenataan ja treenataan!! Oli myös tosi mukava jutella Dagin ja Anne-Brittin kanssa ja huomata, että Andy on todellakin isänsä poika! Myös Odin on innokas, energinen ja lujatahtoinen koira, joka ei työnteosta tai hieman kovemmista otteista juurikaan hätkähdä...eli juuri niinkuin meidän Pämi;)

Myös sunnuntainen ulkomuotokatselmus meni älliäisten osalta oikein kivasti. Kaikki neljä urosta saivat ERI:n (siis jopa ANDY!!!!) Raija Tammelinilta ja lisäksi Penni palkittiin nartuista kolmanneksi kauneimpana (Onnittelut Lauralle ja JP:lle!!:).

Huhhuh, paljon siis viikonlopussa sattui ja tapahtui!! Nyt loppu syksyn ja ensi talven koulutusstrategioita tekemään ihan uudenlaisella innolla!:)

Ryhmä nro. 9

Omaa hakuvuoroa odotellessa...

Lapuan lakeuksia

Kotona rankan viikonlopun jälkeen;)

Andy ja omistajien uusi "raamattu";)